domingo, 26 de febrero de 2012

NOU MANTO DE LA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS



































Hui diumenge 26 de juny a tingut lloc en l’església de Daimús, la celebració de la missa en la qual s’ha beneït per part del nostre rector del nou manto de la mare de déu dels desemparats.
Gràcia a la col·laboració de l’agrupació de costalers de Daimús, s’han arreplegat a través de la venda de dolços i de venda d’una rifa amb la col·laboració del bar torres, una part dels diners que a servit per a sufragar el gasto del manto, però encara falta diners per pagar i des d’ací volem fer una crida a tots els veïns i associacions del nostre poble, perquè col·laboren en la mesura que siga possible en la donació de donatius per a acabar de pagar el manto de la patrona de tots els valencians.
La missa a sigut molt emotiva a ella han asisitido nombrosos veïns, com bé deia el nostre rector no tots els dies ocorren fets com este, per tant calia donar-li la importància deguda.
L’alcalde de la localida D. Javier Plans acompanyat dels regidors han presedido la missa junt amb ells en el banc d’autoritats nostre president D. juan Burguera.
Despres de la missa el president dels costalers s’ha dirigit al public assistent agraint a tot el poble l’esforç realitzat per a aconseguir fer un manto com es mereix la nostra verge.
Despres ha pres la paraula la regidora de festes Senyora Sunny.
Una vegada finalitzats els parlaments la regidora i l’alcalde han atorgat el pin de la corporació a la verge com a acte de maxima consideració cap a ella.

! VIXCA LA MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS !

No hay comentarios:

Publicar un comentario