domingo, 14 de noviembre de 2010

Els Costalers de Daimús volem donar les gràcies mitjançant aquest espai a tot el poble, per la seua implicació en la nostra festa en honor a la
Mare de Deu dels Desemparats. Gràcies a tots hem pogut fer per primera vegada una gran festa.

Volem donar les gràcies de una forma molt especial, a l’Excel.lentissim Ajuntament de Daimús, a Don Antonio i a Don Paco, a la Banda de Música, al Grup de Danses i Dolçainers, i a totes les Comissions festives de Daimús i dels Pedregals; a totes les empreses i particulars, per la seua col.laboració en la festa.

També a les nostres caquetistes que van fer que la processó fora la processó dels xiquets, animant a que participaren tots els xiquets de la catequesis.

Per a nosaltres és una gran satisfacció poder realitzar la festa, ja que dins tenim un gran sentiment i una gran devoció a la Mare de Déu dels Desemparats i hem gaudit en vore passar la Mare de Déu pels carrers del nostre poble.

Ara anem a començar una nova etapa, mitjançant aquest blog els costalers volem informar a tots de les nostres activitats, reunions, … .en aquets espai també podeu deixar la vostra opinió, per a nosaltres tota ajuda es molt bona.

MOLTES GRACIES A TOTS

No hay comentarios:

Publicar un comentario